Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau
  • Korte forløb og konsulentydelser For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere eller konsulentydelser

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Videnstemaer UC SYD Forskning sætter fokus på særlige videnstemaer. Mød vores eksperter. Læs om vores forskning og hvordan du kan bruge den i praksis.
  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Din karriere på UC SYD

Vi investerer i vores medarbejderes udvikling. Hos UC SYD er der plads til at vokse både personligt og fagligt. 

Hos UC SYD har du plads til at lære nyt og til at udvikle dig fagligt og personligt. Vores filosofi er, at medarbejdere i udvikling er til alles fordel. 

Vi understøtter din karriereudvikling ved at give dig mulighed for f.eks. internt jobskifte eller for at udvikle dine kompetencer i dit nuværende job og gennem videreuddannelse eller kurser.

Morten læser diplom ved siden af jobbet

Morten Andersen er tidligere journalist og ansat i kommunikationsafdelingen. Han fik penge fra vores strategiske kompetencepulje og bygger nu oven på sine kompetencer med en diplomuddannelse i kommunikation.

Morten Andersen arbejder i UC SYD Kommunikation

Diplomuddannelsen giver mig ikke kun teoretisk faglig ballast i forhold til kommunikation. Det giver mig også en personlig tilfredsstillelse at få lov til at fordybe mig i noget, som, jeg synes, er interessant. Det er dejligt at være på en arbejdsplads, hvor udvikling bliver prioriteret.

Morten Andersen

Internt jobskifte giver Lisbeth karriereudvikling

Lisbeth Bennedsen blev ansat i 1994 til et vikariat på et halvt år, og hun arbejder her stadig i dag. For Lisbeth har UC SYD været et sted med rigtig mange muligheder for at udvikle sig bl.a. gennem internt jobskifte. Hun har arbejdet som studiekoordinator, skemalægger, studieleder og som underviser på værkstedsfag på pædagoguddannelsen.

Min karriereudvikling er sket inden for de samme rammer og omkring den samme kaffemaskine. Jeg har haft seks eller otte forskellige jobs i min tid her, som jeg ellers skulle have søgt andre steder hen for at få.

Lisbeth Bennedsen

Leo gik fra adjunkt til Ph.d. 

Leo Komischke-Konnerup startede sine dage på UC SYD som adjunkt ved læreruddannelsen. Han blev senere lektor og arbejder i dag som forsker og chefkonsulent i UC SYD Forskning. Han har derudover lige færdiggjort en Ph.d.

For mig hænger faglig og personlig udvikling nøje sammen. Derfor har det i alle årene ved UC SYD været helt afgørende for mig at have både friheden til og muligheden for at arbejde med netop de opgaver og projekter, som jeg har fundet fagligt og personligt meningsfulde. Uden denne frihed til at kombinere det fagligt meningsfulde og det personligt meningsfulde ville jeg aldrig have kunnet udvikle og gennemføre et praksisnært ph.d.-projekt som det, jeg netop har afsluttet.

Leo Komische-Konnerup

Forsker og chefkonsulent i UC SYD Forskning

Læs mere om job og karriere

Medarbejdere sidder ved bord og snakker sammen

Job og karriere

Ledige stillinger

Se hvilke ledige stillinger, du lige nu kan søge hos UC SYD.
Medarbejdere ved UC SYD

Job og karriere

Kulturen på UC SYD

Når du træder ind ad døren på UC SYD, vil du med det samme mærke, at der er en helt særlig kultur og et livligt arbejdsmiljø. Vores kontorer ligger side om side med undervisningslokaler og fællesarealer, så studiemiljø, læringsmiljø og arbejdsmiljø smelter sammen. Vi arbejder tæt på de studerende og...
Medarbejdere ved UC SYD

Job og karriere

Mød medarbejderne på UC SYD

Vi tror på, at UC SYD styrkes af, at der er plads til forskellighed. Her kan du møde fem af dine kommende kollegaer og høre, hvad de synes om UC SYD som arbejdsplads.