Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau
  • Korte forløb og konsulentydelser For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere eller konsulentydelser

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Videnstemaer UC SYD Forskning sætter fokus på særlige videnstemaer. Mød vores eksperter. Læs om vores forskning og hvordan du kan bruge den i praksis.
  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Efter- og videreuddannelse

Diplom- og akademiuddannelser, fagmoduler, kurser og temadage

Ledelse og projektledelse

01. Vælg område

02. Vælg uddannelse

03. Vælg modul/kursus

04. Tilmeld

Om Ledelse og projektledelse

Ledelse og projektledelse er for dig, der har brug for nye kompetencer som leder eller har lyst til at bevæge dig ind på ledelsesområdet i offentlige, private og frivillige organisationer.

Vi tilbyder dig forskellige uddannelser, moduler og kurser, der kan give dig nye kompetencer inden for ledelsesområdet på forskellige niveauer. Du finder dem nedenfor.

Kompetencegivende videreuddannelser inden for ledelse på bachelorniveau

Diplomuddannelserne inden for ledelse er til dig, der har brug for nye kompetencer som leder eller projektleder eller har lyst til at bevæge dig ind på ledelsesområdet i offentlige, private og frivillige organisationer.

Videregående uddannelser, mens du passer dit lederjob

Akademiuddannelsen i ledelse er for dig, der gerne vil styrke dine ledelsesfaglige kompetencer, og blive i stand til at gennemføre personaleledelse i private og offentlige virksomheder.­

Inspiration til nye veje i din ledelse

Har du brug for ny viden, inspiration og netværk indenfor ledelse, så er vores konferencer og kurser om ledelse noget for dig. Inden for ledelse har vi viden til at facilitere de udfordringer og muligheder, du som leder møder i hverdagen, og vi samarbejder med de dygtigste konsulenthuse og eksperter inden for ledelse.

Har du spørgsmål? Kontakt os

Anne Maria Rønholt

Studievejleder

Anne Maria Rønholt (AMRO)

Er du i tvivl, om du skal vælge en akademi- eller en diplomuddannelse? Har du brug for en individuel kompetencevurdering? Eller har du spørgsmål til tilmeldingsfrister, optagelseskrav, dokumentation, SVU eller ECTS? Så kontakt vores studievejleder. Tager hun ikke telefonen, så send en mail. Så vender hun tilbage hurtigst muligt.