Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau
  • Korte forløb og konsulentydelser For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere eller konsulentydelser

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Videnstemaer UC SYD Forskning sætter fokus på særlige videnstemaer. Mød vores eksperter. Læs om vores forskning og hvordan du kan bruge den i praksis.
  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Efter- og videreuddannelse

Diplom- og akademiuddannelser, fagmoduler, kurser og temadage

Undervisning og pædagogik

01. Vælg område

02. Vælg uddannelse

03. Vælg modul/kursus

04. Tilmeld

Om Undervisning og pædagogik

Nye kompetencer til dig, der er lærer, pædagog eller arbejder indenfor det pædagogiske område? Vi forsker i undervisning og pædagogik i samarbejde med kommuner og skoler. Derfor ved vi, hvad der rører sig af udfordringer og muligheder på dit faglige område.

Vi har den nyeste viden fra praksis, som vi kobler med den nyeste teori. Den kombination giver dig mulighed for at udvikle dine kompetencer, så du fagligt matcher den virkelighed, du møder i hverdagen. Nedenfor kan du se, hvad vi tilbyder dig.

Få en kompetencegivende videreuddannelse på bachelorniveau

Diplomuddannelse er til dig, der har brug for nye kompetencer og nye faglige redskaber til at kvalificere de udfordringer, du møder i din praksis. Måske har du lyst til at styrke din faglighed, så du bliver endnu dygtigere. Måske har du lyst til at bevæge dig i en ny faglig retning. Eller opad i organisationen.

Bliv kvalificeret til komplekse, faglige problemstillinger og arbejdsopgaver

Med en akademiuddannelse får du kompetencer og viden til at analysere, vurdere og på faglig, kompetent vis indgå i og varetage komplekse, faglige problemstillinger og arbejdsopgaver.

Andre uddannelser

Enkeltfag til læreruddannelsen

Uddan dig som tiden tillader

Kompetencekravene øges hele tiden indenfor undervisning og pædagogik. Derfor tilbyder UC SYD, at du kan udvikle dine kompetencer og færdigheder med kursusforløb af kortere eller længere varighed - så du fagligt matcher den virkeligheden du møder i hverdagen.

Har du spørgsmål? Kontakt os

Lone Holst

Chefkonsulent

Lone Houmann Holst (LHHO)

Lone er er faglig leder af UC SYDs pædagogiske efter- og videreuddannelse for pædagoger, lærere, institutionsledere og ansatte i kommunernes forvaltninger.

Anja Anderskouv

Uddannelseskonsulent

Anja Hassig Lyberth Anderskouv (AAND)