Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Efter- og videreuddannelse
  • Forskning
  • Om UC SYD
  • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau
  • Korte forløb og konsulentydelser For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere eller konsulentydelser

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

  • Videnstemaer UC SYD Forskning sætter fokus på særlige videnstemaer. Mød vores eksperter. Læs om vores forskning og hvordan du kan bruge den i praksis.
  • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
  • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
  • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Efter- og videreuddannelse

Diplom- og akademiuddannelser, fagmoduler, kurser og temadage

Ungdoms-, voksen- og erhvervspædagogik

01. Vælg område

02. Vælg uddannelse

03. Vælg modul/kursus

04. Tilmeld

Om Ungdoms-, voksen- og erhvervspædagogik

Kompetencekravene øges hele tiden inden for undervisning og pædagogik. Derfor tilbyder UC SYD, at du kan udvikle dine kompetencer med den nyeste teoretiske viden, som du under uddannelsen kobler med de udfordringer og muligheder, du møder hver eneste dag på dit arbejde.

Sådan kommer du til at matche den virkelighed, du møder i hverdagen. Hvad end du arbejder med unge på erhvervsskoler, udsatte børn og unge eller som voksenunderviser. Du kan se, hvad vi tilbyder dig herunder.

Få en kompetencegivende videreuddannelse på bachelorniveau

Diplomuddannelse er til dig, der har brug for nye kompetencer inden for dit fagområde eller har lyst til at bevæge dig i en ny faglig retning. Hos os får du den nyeste teoretiske viden, som du under uddannelsen kobler med den virkelighed med udfordringer og muligheder, du møder hver eneste dag på dit arbejde.

Bliv kvalificeret til at udvikle din egen undervisning

Med en akademiuddannelse indenfor ungdoms-, voksen- og erhvervspædagogik bliver du kvalificeret til selvstændigt at kunne varetage, begrunde og udvikle din egen undervisning og anden ungdoms-, voksen eller erhvervspædagogisk virksomhed. Desuden bliver du kvalificeret til at deltage i fagligt og tværfagligt samarbejde.

Få ny viden, indsigt og inspiration

UC SYD Efter- og videreuddannelse bygger fagligt på vores professionsforskning og udviklingssamarbejde med kommuner, erhvervsskoler og ungdomsuddannelser. Derfor får du altid den nyeste viden koblet med erfaringer fra den virkelighed, du møder i hverdagen, når du deltager på vores konferencer og kurser.

Har du spørgsmål? Kontakt os

Anne Maria Rønholt

Studievejleder

Anne Maria Rønholt (AMRO)

Er du i tvivl, om du skal vælge en akademi- eller en diplomuddannelse? Har du brug for en individuel kompetencevurdering? Eller har du spørgsmål til tilmeldingsfrister, optagelseskrav, dokumentation, SVU eller ECTS? Så kontakt vores studievejleder. Tager hun ikke telefonen, så send en mail. Så vender hun tilbage hurtigst muligt.