Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Parkering på Campus Kolding

350 p-pladser til UC SYD og SDU

P-pladsen er overvåget af Apcoa Parking mandag til fredag fra kl. 8 til kl. 17.

Husk at registrere din bils nummerplade
Alle, der benytter p-pladsen, skal registrere bilens nummerplade på en iPad, som findes ved hhv. indgangen ved Studiepunkt og indgangen fra p-pladsen.

Når du registrerer på iPad, bliver du også bedt om at indtaste dit telefonnummer. Modtager du ikke en kvittering på sms, har du ikke fået p-tilladelse, og det skyldes sandsynligvis en tastefejl ved angivelse af telefonnummer. Du skal registrere din bils nummerplade i systemet inden for 15 minutter efter parkering.

Parkering på Campus Kolding for studerende: 
For alle studerende, der er tilknyttet campus Kolding, bliver der implementeret en ny parkeringsløsning i løbet af august 2024. Løsningen indebærer en fast registrering af nummerplade, således det ikke er nødvendigt at registrere parkering fra gang til gang.  

Løsningen er kun gældende for studerende med fast studiested på campus Kolding.

Studerende får besked på studiemail så snart løsningen er tilgængelig. Hold også øje med It’s Learning, hvor der oplyses herom også.

Elbiler og ladestandere
Der er opstillet seks ladestandere til elbiler på pladsen, hver med to udtag, så 12 biler i alt kan lade på samme tid. Det er kun tilladt for elbiler at parkere ved en ladestander, og elbiler skal lade, når de holder på en elladeplads. Tidsrum for ladning er maks. tre timer, hvorefter bilen skal flyttes til en af de øvrige p-pladser.

Bemærk, at skal du lade din bil, skal du både indstille bilens p-skive på tidspunktet for påbegyndt ladning og registrere bilens nummerplade på en iPad ved en af indgangene.

Handicappladser
Der er etableret en række afmærkede handicap-p-pladser tæt ved hovedindgangen. Parkering her kræver et handicapparkeringskort, som skal ligge synligt i forruden, så man kan læse hele kortets forside udefra.

Derudover er der p-plads til bus foran hovedindgangen, tre pladser til UC SYD-puljebiler og et antal MC-pladser. Pladserne er skiltede.

Generelle regler

  • Parkeringsbestemmelserne fremgår af skiltningen. Det anbefales, at man altid orienterer sig efter skiltene. Det er altid ens eget ansvar at parkere korrekt efter bestemmelserne.
  • Der skal altid parkeres i p-bås.
  • Det er ikke tilladt at holde på brandveje.
  • Har du modtaget en faktura, og har du spørgsmål, kan du henvende dig til Apcoa, som administrerer parkeringsområdet.

Efter kl. 8 kan der være udfordringer forbundet med at finde en p-plads, så det er altid en god idé at overveje samkørsel eller offentlig transport til campus i Kolding.

Få rutevejledning fra Kolding banegård til Campus Kolding her.

Google Maps rutevejledning fra Kolding Banegård til UC SYD Campus Kolding

Er der ikke flere ledige pladser?

Et skilt ved indkørslen til pladsen vil vise, hvor mange pladser der er ledige, så man undgår at lede på pladsen, hvis der ikke er ledige p-pladser.

Er alle pladser optaget, kan du orientere dig på kortet over offentligt tilgængelig parkering i Kolding midtby. Du kan også se oversigten som pdf her.

Parkering i Kolding midtby
Offentligt tilgængelig parkering i Kolding midtby

Book en p-plads i Kolding Midtby med appen Visitors

Du kan også downloade appen Visitors, som Kolding Kommune har udviklet. I Visitors kan du se og læse om parkeringsmuligheder i Kolding Midtby. Du kan bruge den, når du ankommer, men der er også mulighed for at booke en plads i forvejen. For hver p-plads kan du i appen finde info om åbningstider og evt. betaling. 

Visitors kan hentes gratis, og det er gratis at booke en plads.                   

Sådan reserverer du en gratis p-plads med appen Visitors.