Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Elitesport og uddannelse

Drømmer du om at komme først over målstregen - uden at sakke bagud i kampen om en god uddannelse?

Konkurrencedygtige uddannelser

En dag er sportskarrieren forbi, og en ny fase i livet begynder. Du kan give dig selv de bedste kort på hånden ved at tage en videregående uddannelse, mens du løber, cykler, svømmer eller dribler mod toppen.

UC SYD er eksperter i at tilrettelægge fleksible uddannelsesforløb for elitesportsudøvere. Det har vi allerede gjort for mange af dine kolleger.

Hvad tilbyder vi dig?

UD SYD har stor erfaring med at tilrettelægge individuelle uddannelsesforløb, der tager udgangspunkt i dig og din elitesport. Det har vi allerede gjort for mange af dine kolleger. Det er nemlig vigtigt for os, at du får gode rammer, der gør det muligt for dig at gennemføre en uddannelse samtidig med, at du udøver idræt på eliteplan.

Derfor foregår planlægningen af din uddannelse i et tæt samarbejde med dig og din træner/leder, og vi går langt for, at det skal lykkes. Vi tilbyder dig fleksibilitet - både når det handler om din undervisning og eksamener.

Det er en fordel for dig, hvis du er lønnet elitesportsudøver og dermed ikke afhængig af SU, da vi så kan tilbyde en større grad af fleksibilitet, men kontakt os endelig, så ser vi på mulige løsninger sammen.

Optagelseskriterier

For at blive optaget, skal du opfylde de almene optagelseskrav til UC SYD’s uddannelser. Derudover skal du være elitesportsudøver, træner eller dommer på højeste niveau, og idrætskarrieren skal optage en væsentlig del af din tid.

Kontakt os

Er du interesseret i en uddannelse hos UC SYD, er du meget velkommen til at kontakte Studiepunkt.