Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Campus Haderslev: Masser af liv, masser af charme

Bliv en del af et studiemiljø med seks andre uddannelser i charmerende omgivelser.

Masser af liv, masser af charme

På Campus Haderslev har vi seks uddannelser og flere end 1.000 studerende. De fleste af vores studerende går på mindre hold og lærer således både hinanden og underviserne godt at kende.

Her bliver du ikke reduceret til et studienummer, men bliver en del af et godt studiemiljø, der giver såvel støtte som udfordringer - både på det faglige og personlige niveau.

Som studerende har du også mulighed for at være med til at præge din uddannelse og dagligdag på UC SYD. Det kan du gennem vores Studenterråd, som du vil høre mere om ved studiestart.

LÆS OGSÅ: Legende undervisere, fede praktikker og fællesskaber - derfor læser Marco på UC SYD. Marco læser til fysioterapeut på UC SYD, hvor han er tæt på både undervisere og medstuderende. 

Det kan du læse på UC SYD i Haderslev

På Campus Haderslev tilbyder vi også en række efter- og videreuddannelser til færdiguddannede og erhvervsaktive. Det er bl.a. diplom- og masteruddannelser inden for ledelse, pædagogik og sundhed.

Faciliteter på Campus Haderslev

De smukke, gamle rødstensbygninger på Lembckesvej danner en charmerende ramme om uddannelser med moderne undervisningsformer og -faciliteter.

Vi har en helt ny og god kantine, som du også kan bruge til at studere sammen med din studiegruppe. Vi har gymnastiksal, musiklokaler, bibliotek og fodboldbane. Og mellem bygningerne er der grønt og møbleret med bænke og borde, hvor de studerende sidder og arbejder, spiser eller hygger sig, når vejret tillader det.

Haderslev som studieby

Campus ligger fem minutters gang fra Haderslev centrum, hvor der er caféer, butikker, biograf og teater og spillesteder. Hver sommer kommer store danske bands forbi til Kløften Festival, og til daglig er der koncerter på f.eks. Harmonien

Haderslev gør meget for sporten, så du kan dyrke et hav af idrætsgrene. Og med hurtig adgang til fjorden og skoven kan du også slå dig løs, hvis du er til friluftsliv eller vil køre mountain bike. Som tilskuer kan du følge SønderjyskE’s superligahold i fodbold eller ishockeyholdet, som senest vandt DM-guld i 2015.

Hvert år er der fælles studiestart for alle Haderslevs videregående uddannelser på den såkaldte UDAY. Så er der gang i byen.

Læs i øvrigt meget mere om livet i Haderslev her på Bo i Haderslev.

Det er fedt at bo i Haderslev; alt er tæt på, byen er hyggelig, og der er gode steder at drikke kaffe.

Cassandra, lærerstuderende

Studielivet på UC SYD

Vi har spurgt studerende fra UC SYD om, hvordan deres studieliv er. Svarene har de studerende filmet, som vi efterfølgende har klippet sammen til en lille video.

Find din nye bolig

Når du skal finde din nye bolig i Haderslev, kan Haderslev Kommunes oversigt over ungdomsboliger og boligselskaber hjælpe dig godt på vej.

Find vej

Her finder du UC SYD Campus Haderslev
Lembckesvej 7, 6100 Haderslev
Find vej med Google Maps her

Find alle vores campusser og oversigtskort her.

Mere studieliv?

Følg os på Instagram og få et indblik i studielivet, når vi dagligt opdaterer med indhold fra alle vores studiebyer.

Oplev studiemiljøet som studerende for en dag

Kom og oplev hvordan det er at læse på UC SYD, inden du søger ind på en af vores uddannelser. Vi kalder det for studerende for en dag, og du kan læse mere om det lige her.

Vores andre campusser 

UC SYD har fire campusser i alt, og nogle uddannelser udbydes på flere campusser. Her kan du læse mere om studielivet på de andre campusser og i studiebyerne.

Campus Esbjerg

Campus Esbjerg

Campus Esbjerg: Et stort hus med mange tilbud

Et aktivt studieliv med 2500 studerende og 13 uddannelser.
Campus Kolding

Campus Kolding

Campus Kolding: En imødekommende atmosfære

Spritny campus i 2022, hvor du kan læse til pædagog, pædagogisk assistent, lyddesigner eller grafisk kommunikation.
UC SYD Campus Aabenraa

Campus Aabenraa

Campus Aabenraa: Det handler om Aabenhed

Lys og luft: Studér i en topmoderne campus med 1.300 andre.