Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Videreuddannelse og kurser
 • Forskning
 • Om UC SYD

19. september 2024

Professionsfestival 2024

Kom med til årets Professionsfestival

For fjerde år i træk åbner Syd- og Sønderjyllands største uddannelsesinstitution dørene til Professionsfestival torsdag den 19. september 2024 – og du er inviteret.

Kom og vær med til en festlig, faglig og inspirerende dag på vores campusser i Esbjerg, Kolding, Haderslev og Aabenraa. Med oplæg, workshops og debatter sætter UC SYD spot på de professioner, som vi uddanner til og som løfter en kæmpe opgave i vores samfund. Vi krydrer det hele med masser af festivalhygge og god musik. 

De endelige programmer på de enkelte campusser arbejder vi fortsat på. Via linkene herunder kan du klikke dig ind og se de foreløbige programpunkter på netop den campus, hvor du gerne vil tage del i årets Professionsfestival. Og husk: Programmerne opdateres løbende, så klik ind med mellemrum.   

   

  Professionsfestivals logo

  Det er naturligvis gratis at deltage. Medbring blot dig selv, nysgerrighed og eventuelt gode spørgsmål, hvis du vil bidrage til debatterne. 

  Festivalstemningen er på plads, og i programmet kan du browse rundt og snuse til det, der er interessant for netop dig.

  Her kan du se hvad programmet bød på i 2023.  

  NB: QR koderne bliver først aktive igen når næste års program oprettes. 

  Hvem er vi

  UC SYD er Syd- og Sønderjyllands største uddannelsesinstitution, og vi uddanner til en lang række vigtige professioner inden for blandt andet velfærd. Vi vil gerne udbrede viden og kendskabet om vore professioner og lave debat om fremtiden for vores fag, og derfor er Professionsfestival 2023 åben for alle vores studerende, medarbejdere, lokalsamfundet, stakeholders og alle andre, der kunne tænke sig at kigge forbi en af vore smukke campusser i Esbjerg, Kolding, Haderslev og Aabenraa. 

  Har du spørgsmål? Kontakt os

  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Professionsfestivalen.