Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Tag din uddannelse online

For dig, der har brug for fleksibilitet i hverdagen

Læs din professionsbachelor online

Bor du langt fra vores campusser? Eller har du brug for ekstra fleksibilitet i hverdagen? 

På UC SYD har vi lange og gode erfaringer med fjernstudier. Vi udbyder flere netuddannelser, der indholdsmæssigt er ligesom vores almindelige uddannelser - kun formen er anderledes. På netuddannelserne foregår store dele af studierne online, hvilket giver dig friheden til selv at strukturere din hverdag og spare tid på transporten. 

Vores delvist digitale uddannelser

Vi udbyder fire delvist digitale uddannelser sygeplejersker, lærer, pædagog og socialrådgiver. Når en uddannelse er delvist digital, betyder det at hovedparten af studietiden er online, men at der på hvert semester forventes fremmøde på campus til uddannelsens seminardage, samt i den praktikperiode, der er en del af studierne.

Sygeplejerske

Delvist digital

Læs til sygeplejerske på nettet

På den delvist digitale sygeplejerskeuddannelse får du både friheden til at tilrettelægge dine egne studier og praksistid til at øve faget.
Socialrådgiver, digital

Delvist digital

Den digitale socialrådgiveruddannelse

Din primære studietid foregår online, det giver stor fleksibilitet til din hverdag, når du læser til socialrådgiver på denne digitale uddannelse.

Lærerstuderende

Delvist digital

Den delvis digitale læreruddannelse

Blended learning lader dig strukturere din egen hverdag som delvist digital lærerstuderende, uden at vinke helt farvel til den fysiske undervisning.
Pædagogstuderende

Delvist digital

Læs til pædagog online

Vil du gerne uddanne dig til pædagog? Men har du brug for fleksibilitet i din hverdag? Den delvist digitale pædagoguddannelse i Aabenraa giver dig det bedste fra begge verdener.

Vores helt digitale uddannelse: 

På vores helt digitale uddannelser foregår alt undervisningen online, kun din praktikperiode kræver fysisk fremmøde. 

Lærerstuderende

Online

Den digitale læreruddannelse

Læreruddannelsen med den største frihed. Tænk at rejse og tage en uddannelse samtidig? Eller at kunne blive lærer uden at skulle flytte fra din hjemstavn? Med den helt digitale læreruddannelse kan du (næsten) blive lærer, hvor og når som helst.

Mød nogle digitale lærerstuderende 

Portræt af Zenitta Kämpfner, der sidder på trappen i sit hjem.

Mød Zenitta

Mor til fire skiftede karriere ud med uddannelse

Studerende igen. Efter næsten 10 år på arbejdsmarkedet, blev den digitale læreruddannelse fremtiden for 32 årige Zenitta.