Bliv specialiseret inden for sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering og styrk dine forskellige tilgange til arbejdet med mennesker
- Lær at varetage specialiserede funktioner og udviklingsorienterede opgaver af høj kompleksitet.
- Styrk dine forudsætninger for fagligt og tværfagligt samarbejde inden for det sundhedsfaglige felt.
Trænger du til at få specialistviden på din sundhedsfaglige bachelor?
Med en Sundhedsfaglig Diplomuddannelse i Sundhedsfremme og forebyggelse opnår du personlige og faglige kompetencer til at varetage funktioner i relation til sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering. Du lærer at skelne mellem og reflektere over forskellige tilgange til arbejdet med mennesker – i både et individuelt, socialt og samfundsmæssigt perspektiv.
Brug en diplomuddannelse til at bygge ekstra kompetencer på, dykke ned og specialisere dig eller bevæge dig i en ny faglig retning. Din undervisning, studieaktiviteter og dine eksamensemner kædes sammen med den virkelighed og de udfordringer, du møder hver eneste dag i din egen praksis.
Den sundhedsfaglige diplomuddannelse henvender sig primært til sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, radiografer og bioanalytikere, men også til andre ansatte i sundheds- og socialsektoren.
Uddannelsen giver dig ret til at bruge betegnelsen Sundhedsfaglig Diplom (SD) i Sundhedsfremme og forebyggelse eller Diploma of Health, Health Promotion and Preventive Care på engelsk.
Det kan du også bruge en sundhedsfaglig diplomuddannelse til
Marianne Norup er uddannet fysioterapeut, har taget en sundhedsfaglig diplomuddannelse hos os og bruger sin uddannelse til at arbejde med arbejdsmiljø. Hør hvad Marianne har fået ud af sin uddannelse.
Praktiske informationer
De vigtige detaljer
På nedenstående side finder du alt, hvad du skal vide om til- og afmelding til vores efter- og videreuddannelsesmoduler, samt eksamener og udgifter.
Er du interesseret i at få op til 10.000 kr. årligt til videreuddannelse? Så læs mere her.
Uddannelsens opbygning
Uddannelsen består af obligatoriske moduler, valgfrie moduler og et obligatorisk afgangsprojekt, som i alt udgør 60 ECTS-point. De valgfrie moduler og afgangsprojektet giver dig mulighed for at specialisere dig i forhold til en bestemt funktion, profession eller branche.