Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Book en studerende og bliv klogere på dit studievalg

Tal med en studerende fra en af vores 16 uddannelser og få svar på dine spørgsmål om valg af studie.

Hvad er book en studerende?

Vil du vide mere om vores uddannelser? Hvorfor så ikke tale med en af dem, der ved allermest om dem? Med book en studerende får du mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have om en uddannelse til en studerende fra selvsamme uddannelse.

Du kan f.eks. spørge om:

  • Hvordan foregår undervisningen?
  • Hvad vil det sige at læse en professionsbachelor? 
  • Hvad er forskellen på gymnasiet og en videregående uddannelse?
  • Hvordan er studiemiljøet?
  • Hvordan er det at være i praktik?
  • Hvor gode er jobmulighederne efter endt uddannelse?

De studerende er ikke vejledere, og derfor kan der være informationer om optagelse og adgangskrav, som de ikke kan svare på. Har du spørgsmål herom, er du meget velkommen til at kontakte vores studievejledere. Find en studievejleder her.

Hvem er book en studerende for?

Book en studerende er for dig, der har et sabbatår eller går på en ungdomsuddannelse og er i gang med at finde ud af, hvilken videregående uddannelse du skal læse. 

Sådan booker du en studerende

For at booke en studerende skal du sende en mail til kommunikation@ucsyd.dk. I mailen skriver du, hvilken uddannelse du er interesseret i.

Når vi har modtaget mailen, sørger vi for, at en studerende fra den ønskede uddannelse kontakter dig. Sammen finder I så et tidspunkt, hvor I kan mødes 30 minutter på Microsoft Teams.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har andre spørgsmål til Book en studerende.

Kan jeg booke studerende fra flere uddannelser?

Ja, du kan sagtens booke en studerende fra mere end én uddannelse. Hvis du f.eks. er interesseret i at høre mere om uddannelserne til sygeplejerske og socialrådgiver, skriver du det blot i mailen. Der afsættes maks. 30 minutter til hver samtale.  

Gå ikke glip af vigtig viden om vores uddannelser

Skriv dig op her, hvis du vil have inspiration til dit uddannelsesvalg, vigtige informationer og senest nyt om Åbent Hus.

Mere inspiration til dit studievalg

Banner book en studerende 1

Få hjælp til valg af uddannelse

Sådan finder du din uddannelse

Få hjælp til at spore dig ind på dit valg af uddannelse. Og find ud af, om en af vores uddannelser matcher dine drømme og ønsker.
Åbent hus

Åbent Hus

Åbent hus 2024

Er du i tvivl om dit uddannelsesvalg? Så kom til Åbent Hus, deltag i Studiepraktik, bliv studerende for en dag eller deltag i nogle af vores andre events. Så bliver du klogere på dit valg.