Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Efter- og videreuddannelse

Diplom- og akademiuddannelser, fagmoduler, kurser og temadage

Biologi Brush up

Opdater din biologiske viden og pædagogiske færdigheder på kun 4 dage!

Er du klar til at dykke ned i biologiens verden og opdatere dine undervisningsmetoder? Biologi Brush Up er kurset for dig, der ønsker at forny din faglige indsigt og didaktiske tilgang. Dette intensive 4-dages kursus er designet til både nye og erfarne biologilærere, der stræber efter at berige deres klasseværelse med innovative undervisningsstrategier.

Dag 1: Vi starter med at udforske naturen gennem biotopundersøgelser, feltbiologi og økologiske kredsløb. Lær at integrere feltarbejde i din undervisning og inspirer dine elever til at perspektivere og opstille problemstillinger med baggrund i feltbiologi.

Dag 2: Tag laboratoriekitlen på og dyk ned i mikroskopi, dissektion og andre praktiske øvelser. Vi fokuserer på laboratoriearbejde, der bringer teori til live og stimulerer elevernes nysgerrighed.

Dag 3: Opdelingen af dagen giver dig ideer til forståelse af genetik og evolution, samt kroppen og sundhed. Udvikl og afprøv øvelser og forløb, der gør komplekse emner tilgængelige og engagerende.

Dag 4: Afslutningsvis ser vi på det fællesfaglige, prøveforberedelse og biologiens rolle i et bredere perspektiv.

Med en blanding af didaktik, praktiske aktiviteter, tekstdebat, erfaringsudveksling og videndeling, er dette kursus din mulighed for at nytænke din egen biologiundervisning.

Overnatning:

Esbjerg vandrehjem, sengelinned er inkl.

Datoer:
15 september 2025
16 september 2025
17 september 2025
18 september 2025

Tilmeldingsfrist 1. juni

Tilmeld dig her

Biologi Brush up

Nedenfor kan du se hvor og hvornår, vi udbyder modulet. Tryk på + for mere information

Modulet udbydes ikke i øjeblikket. Kontakt eventuelt den uddannelsesansvarlige.