Få kompetencer til at tilrettelægge borgernære sundheds-indsatser, og styrk dit samarbejde med borgere, pårørende og tværfaglige aktører
- Lær at varetage specialiserede funktioner og udviklingsorienterede opgaver af høj kompleksitet.
- Styrk dine forudsætninger for fagligt og tværfagligt samarbejde inden for det sundhedsfaglige felt.
Trænger du til at få specialistviden på din sundhedsfaglige bachelor?
Med en Sundhedsfaglig Diplomuddannelse i Borgernær sundhed opnår du kompetencer til at træffe beslutninger om og begrunde borgernære sundhedsindsatser på baggrund af sundhedslovgivning samt udviklings- og forskningsbaseret viden. Du lærer at samarbejde med borgere, pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere om at udvikle den faglige sammenhæng på tværs af sektorer og aktører i sundhedsvæsenet. Diplomuddannelsen giver dig en specialistforståelse, der gør dig i stand til at tilrettelægge og koordinere tværfaglige sundhedsindsatser målrettet svækkede ældre borgere og deres pårørende, når de befinder sig i komplekse sundhedsudfordringer.
Brug en diplomuddannelse til at bygge ekstra kompetencer på, dykke ned og specialisere dig eller bevæge dig i en ny faglig retning. Din undervisning, studieaktiviteter og dine eksamensemner kædes sammen med den virkelighed og de udfordringer, du møder hver eneste dag i din egen praksis.
Den sundhedsfaglige diplomuddannelse henvender sig primært til sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, radiografer og bioanalytikere, men også til andre ansatte i sundheds- og socialsektoren.
Uddannelsen giver dig ret til at bruge betegnelsen Sundhedsfaglig Diplom (SD) i Borgernær sundhed eller Diploma of Health, Citizen-centred primary health care practice på engelsk.
Det kan du bruge en sundhedsfaglig diplom til
Hør hvad udviklingsygeplejerske Tina Jensen har fået ud af at tage en sundhedsfaglig diplomuddannelse:
Praktiske informationer
De vigtige detaljer
På nedenstående side finder du alt, hvad du skal vide om til- og afmelding til vores efter- og videreuddannelsesmoduler, samt eksamener og udgifter.
Er du interesseret i at få op til 10.000 kr. årligt til videreuddannelse? Så læs mere her.
Uddannelsens opbygning
Uddannelsen består af obligatoriske moduler, valgfrie moduler og et obligatorisk afgangsprojekt, som i alt udgør 60 ECTS-point. De valgfrie moduler og afgangsprojektet giver dig mulighed for at specialisere dig i forhold til en bestemt funktion, profession eller branche.
Tilmelding
Hvis du ønsker at tage en sundhedsfaglig diplom i borgernær sundhed, så skal du tage modulerne som selvstudie. På uddannelsen tilbyder vi modulerne:
- Borgernær sundhedspraksis
- Svækkede ældre
- Koordinering af komplekse forløb
- Borgerinddragelse
- Akut sygepleje
Er du interesseret i et eller flere moduler eller hele uddannelsen, så kontakt uddannelseslederen eller studievejlederen nedenfor.