Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Malene Sigrid Vogt vinder UC SYDs første Medarbejderpris

Publiceret:

Stort tillykke til studieadministrativ koordinator, Malene Sigrid Vogt som er årets vinder af UC SYDs første Medarbejderpris.
Et nuanceret blik for kvalitet, bred organisatorisk udsyn, løsningsorientering og god humor er blot nogle af de ord, som beskriver Malene Sigrid Vogt, der er studieadministrativ koordinator ved studieservice på UC SYD.

Mange flere blev skrevet om Malene i indstillingen, der var udslagsgivende for, at hun blev vinder at medarbejderprisen på UC SYD.

- Vi er meget stolte af, at vi for første gang nogensinde kan uddele årets Medarbejderpris ved UC SYD. Det er nemlig vigtigt for os på UC SYD, at vi anerkender alle vores medarbejdere uanset om de er undervisere eller primært arbejder med administrative opgaver, fastslår rektor, Alexander von Oettingen.

Medarbejderprisen ved UC SYD har til formål at anerkende de medarbejdere, der beskæftiger sig med de fælles digitale, administrative og tekniske områder ved UC SYD. 

Bedømmelsesudvalget for medarbejderprisen på UC SYD i 2023 har blandt andet lagt vægt på, at man kan mærke, at Malene er en person, der udviser stor fleksibilitet og strækker sig langt for sine kolleger, udviser engagement og har forståelse for opgaverne i organisationen - samt at det var flere kolleger fra en anden afdeling, der havde lavet en indstilling.
 

Overrasket til julefrokosten
Det var en stor glæde, da rektor på UC SYD, Alexander von Oettingen, kunne overraske med blomster og fejring af Medarbejderprisen ved året julefrokost på UC SYD i Esbjerg den. 15. december 2023.

- Jeg blev helt vildt overrasket og også lidt genert. Det ligner slet ikke mig. Tænk at mine kollegaer har indstillet mig til medarbejderprisen. Det er slet ikke til at fatte. Det havde jeg slet ikke regnet med, fortæller en glad og overrasket Malene Sigrid Vogt

I alt blev 12 medarbejdere indstillet til Medarbejderprisen i 2023.

De andre nominerede var
Anders Klingenberg Kristensen, pedel, bygningsdrift, Esbjerg
Anne-Dorte Tækker Pedersen, bibliotekar, biblioteket, Kolding
Birgitte Søtang Clemmensen, koordinator, ledelsessekretariatet, Haderslev
Bjarke Lykke Gøte, IT-medarbejder, digital, Esbjerg
Helle Romborg, biblioteksassistent, biblioteket, Haderslev
Karsten Søtrup, pedelmedhjælper, bygningsdrift, Esbjerg
Kim Henry Sørensen, ejendomsserviceteknikker, bygningsdrift, Esbjerg
Kirsten Lindemann-Thomsen, studieadministrativ medarbejder, studieservice, Kolding
Louise Lausted, IT-medarbejder, digital, Esbjerg
Marck Engelbreth Kaad, ejendomsservicetekniker, bygningsdrift, Kolding
Nina Nørgaard-Christensen, studieadministrativ koordinator, studieservice, Esbjerg