Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Socialrådgivere med ekstraordinært eksamensresultat

Campus Esbjerg 

Publiceret:

Der er dem, der dimitterer fra deres uddannelse med topkarakterer. Og så er der dem, hvor den får en tand mere. Det sidste gjorde sig gældende for to nu tidligere studerende på UC SYDs socialrådgiveruddannelse i Esbjerg.
 

Ny socialrådgiver
Louise Lindberg Fock

- Det var en kanon oplevelse at få at vide, at projektet blev indstillet til en udmærkelse, siger Louise Lindberg Fock.

Og hun suppleres af sin eksamenspartner Jane Skovmand:

Nyslået socialrådgiver
Jane Skovmand

- En dejlig anerkendelse ovenpå al arbejdet med bachelorprojektet

Det de to nu tidligere studerende taler om er, at de ikke alene afsluttede deres uddannelse med 12 på eksamensbeviset, men også fik udmærkelse. En særlig anerkendelse som kun tilfalder de få og som bliver tildelt efter indstilling fra enten eksaminator eller studielederen.

Ovenpå næsten et år med covid-19 og dens indvirkning på studielivet og arbejdet frem mod bacheloreksamenen, giver den følgesvend da også det eneste hak i oplevelsen.

- Eneste minus på dagen, var at jeg ikke kunne give min super gode makker Louise et ordentligt kram som tak for kampen, og at kunne dele det med familie og venner på dagen, siger Jane Skovmand.

Og Louise Lindberg Fock har det helt på samme måde.

- Det var lidt underligt at sidde der bag skærmen, og ikke at kunne fejre det med min makker, siger hun.

I argumentationen for indstillingen til udmærkelsen, lyder det samlet at alt i bachelorprojektet var perfekt. Både indholdet i forhold til teori og praksis, men også formidlingen af det, som blandt andet beskrives som meget præcist. Og det er da også en glad og stolt studieleder, der har overbragt de to kvinder, der nu kan kalde sig socialrådgivere, den gode nyhed.

- Det glæder mig, at vi kan sende så dygtige studerende ud i praksis til glæde for de borgere og kolleger, som de kommer til at samarbejde med. Jeg ønsker dem al mulig held og lykke fremover, siger Britta Martinsen studieleder på UC SYDs socialrådgiveruddannelse i Esbjerg.

Nu hvor kræfterne ikke længere går til studiet og sidst men ikke mindst – det afsluttende projekt, går Louise Lindberg Fock og Jane Skovmand nu i gang med at skrive ansøgninger. Og med et så enestående eksamensresultat som deres, går der formentlig ikke lang tid, før de har deres første job som socialrådgivere.

Kilder:

  • Britta Martinsen, Studieleder, Socialrådgiveruddannelsen, tlf. 7266 2969 eller bmar@ucsyd.dk