Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Efter- og videreuddannelse
 • Forskning
 • Om UC SYD
 • Uddannelser og kurser For dig, der leder efter et kursus, et modul eller en uddannelse på diplom- eller akademiniveau
 • Korte forløb og konsulentydelser For kommuner og organisationer, der ønsker skræddersyede videreuddannelsesforløb til medarbejdere og ledere eller konsulentydelser

Ved du, hvad du leder efter, kan du søge direkte i vores database

 • Videnstemaer UC SYD Forskning sætter fokus på særlige videnstemaer. Mød vores eksperter. Læs om vores forskning og hvordan du kan bruge den i praksis.
 • Om UC SYD Hvem er vi? Læs alt om UC SYD her.
 • Job ved UC SYD Find ledige stillinger, og hør hvordan det er at arbejde på UC SYD.
 • Presse Vi giver dig oversigten over alle vores pressehistorier.

Souschef skal styrke Videreuddannelsen på UC SYD

Publiceret:

Pia Ellen Kjær er tiltrådt som souschef for UC SYD videreuddannelse. Hun skal medvirke til at skabe vækst og udvikle nye uddannelsestilbud. En af de første store opgaver bliver lanceringen af en ny digital lederuddannelse, som starter 28. januar 2019.

-Jeg glæder mig til at vi kan udbyde den nye digitale diplomuddannelse i ledelse. Vi er netop nu i gang med et spændende udviklings- og forberedelsesarbejde, som vi har store forventninger til. Vores ambition er, at den digitale diplomuddannelse i ledelse, udover at være fleksibel og lærerig, også skal understøtte vores studerende i at skabe relationer og danne netværk, siger Pia Ellen Kjær.

Souschef Pia Ellen Kjær

-Jeg ser også et udviklingsperspektiv i at fortsætte det tætte samarbejde i regionen om at opbygge relationer og konstruktioner, som sikrer at efter- og videreuddannelse skaber værdi på arbejdspladserne og dermed også for samfundet, siger Pia Ellen Kjær, ny souschef i UC SYD Videreuddannelse.

Erfaren souschef
Pia Ellen Kjær (53) er cand.pæd. og har en Master of Business Coaching (MBC) og en diplomuddannelse i Public Management. Hun kommer fra en stilling som uddannelsesleder på Professionshøjskolen VIA i Århus. Hendes karriere omfatter desuden lederstillinger på direktør- og chefniveau på andre uddannelsesinstitutioner, i kulturverdenen og inden for det kommunale.

OM UC SYD
UC SYD Videreuddannelse udbyder mere end 18 forskellige uddannelser på akademi- og diplomniveau inden for ledelse, socialområdet, sundhed og psykiatri, undervisning og pædagogik, vejledning og beskæftigelse samt ungdoms-, voksen- og erhvervspædagogik.

Desuden en række uddannelsesforløb skræddersyet til aftagernes behov. Med over 6.000 årlige studerende og kursister har uddannelsen væsentlig betydning for regionens udvikling i forhold til kompetenceudvikling af ledere og medarbejdere.

UC SYD er Sydjyllands største uddannelsesinstitution og udbyder ud over videreuddannelserne 16 grunduddannelser, de fleste på professionsbachelorniveau. Samtidig forsker UC SYD i professionernes felter og driver udviklingsprojekter. Sammenhængen mellem uddannelse, videreuddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for UC SYD.

Der er 700 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding.

Læs mere om os på ucsyd.dk. 

Læs om den digitale lederuddannelse her:

https://www.ucsyd.dk/fagomraade/digital-diplom-i-ledelse

 

Kilder:

 • Billedtekst:
  Pia Ellen Kjær, souschef for UC SYD Videreuddannelse. Kontakt:
  Pia Ellen Kjær
  7266 5226 | pekj@ucsyd.dk