Lær at
- Arbejde med den nyeste viden inden for mad og sundhed.
- Arbejde kreativt og eksperimenterende med stor praksisfaglighed.
Formål: Det er formålet, at deltagerne arbejder på et teoretisk og praktisk grundlag for at kunne håndtere det teoretiske og praktisk faglige i vekselvirkning. Fagligheden ses med udgangspunkt i fællesmål for den obligatoriske undervisning og valgfaget.
Indhold: På baggrund af nyeste udgave af Fællesmål for madkundskab med tilhørende læseplan kommer du som deltager på kurset til at arbejde med mindre praktiske opgaver og teoretiske perspektiver af emner inden for fagets 4 kompetenceområder i kobling med vidensområderne.
Der vil være fokus på kreative og eksperimenterende arbejdsprocesser, praksisfaglighed samt anvendelse af fagets virksomhedsformer som didaktisk stilladsering som en del af fagligheden.
Kursusdage planlægges som en vekselvirkning mellem teoretiske oplæg, teoretiske øvelser og mindre praktiske øvelser med fokus på mad som et vigtigt læremiddel til at opnå forståelse for mad, sundhed, fødevarebevidsthed og måltidsrelaterede emner samt madens fysik og kemi.
Der stilles opgaver, som afprøves og diskuteres med fagkolleger tilbage på jeres folkeskole. Der arbejdes med udvikling af årsplan(er) fra både obligatorisk og valgfagsundervisning samt årsplan fra eget valghold.
Indhold på de enkelte kursusdage
Praktiske informationer
Se også kurset: Prøven i madkundskab
Du kan også tage kurset 'Prøven i madkundskab - hvad gør vi?'
De vigtige detaljer
På nedenstående side finder du alt, hvad du skal vide om til- og afmelding til vores efter- og videreuddannelsesmoduler, samt eksamener og udgifter.
Er du interesseret i at få op til 10.000 kr. årligt til videreuddannelse? Så læs mere her.
Tilmeld dig her
Madkundskab - en faglig opdatering inden for fagets 4. kompetenceområder
Nedenfor kan du se hvor og hvornår, vi udbyder modulet. Tryk på + for mere information
Modulet udbydes ikke i øjeblikket. Kontakt eventuelt den uddannelsesansvarlige.