Forstå arbejdsmarkedet og bliv en bedre rådgiver
- Hjælp ledige med at navigere tilbage på arbejdsmarkedet.
- Få indsigt i arbejdsmarkedets organisering, beskæftigelsespolitik og virksomheders organisering.
- Lær at mestre en tværfaglig og tværsektoriel beskæftigelsesindsats.
Det danske arbejdsmarked er komplekst. Med en diplomuddannelse i beskæftigelse bliver du bedre til at gennemskue kompleksiteten og hjælpe ledige med at finde vej.
Hvad enten du sidder over for den nyuddannede, der vil vide, hvordan man bedst kontakter en virksomhed, eller du hjælper den sygemeldte med at forstå love og retningslinjer, så er du godt klædt på med uddannelsen Diplom i beskæftigelse.
Den tværfaglige forståelse af lovgivning, organisering, kommunikation og projektstyring, som du opnår med en diplomuddannelse i beskæftigelse giver dig værktøjer til at løse de fleste problemer, du måtte støde på i dit arbejde med beskæftigelsesindsatsen.
Det kan du bruge en diplom i beskæftigelse til
Hør hvad Jørgen Galsøe, jobkonsulent i Fredericia Kommune, har fået ud af at læse en diplom i beskæftigelse:
Vi aflyser aldrig
Hvis der er tilmeldt 12 eller flere studerende til et modul, oprettes det som fremmødemodul med undervisning i Kolding eller Esbjerg.
Hvis der er tilmeldt mellem 7-11 studerende gennemføres modulet som et blended learning-forløb, hvor der indlægges et antal undervisningsdage med fremmøde. Den resterende undervisning foregår som netundervisning.
Hvis der kun er tilmeldt 2-6 studerende bliver forløbet gennemført som netundervisning – dog med en opstartsdag, hvor man bliver introduceret til forløbet.
Vi bestræber os på, at gennemfører de udbudte moduler.
Tag moduler online
De fleste moduler på Diplom i beskæftigelse kan altid tages online. Hvis du ønsker et andet starttidspunkt end det, vi udbyder, kan du kontakte uddannelsens faglige leder Betina Lykke Bergmann blbe@ucsyd.dk eller 7266 2944.
Praktiske informationer
De vigtige detaljer
På nedenstående side finder du alt, hvad du skal vide om til- og afmelding til vores efter- og videreuddannelsesmoduler, samt eksamener og udgifter.
Er du interesseret i at få op til 10.000 kr. årligt til videreuddannelse? Så læs mere her.
Uddannelsens opbygning
Uddannelsen består af 3 obligatoriske moduler, 2 valgfrie moduler og et obligatorisk afgangsprojekt, som i alt udgør 60 ECTS-point. De valgfrie moduler og afgangsprojektet giver dig mulighed for at specialisere dig i forhold til en bestemt funktion, profession eller branche. Du kan vælge valgfrie moduler uden for uddannelsens område – dog højst 10 ECTS.