Gå til hovedindhold
  • Uddannelse
  • Videreuddannelse og kurser
  • Forskning
  • Om UC SYD

Elev ved UC SYD

Bliv elev hos UC SYD og få en uddannelse, hvor du udvikler dig fagligt og personligt.

Som elev hos UC SYD får du et uddannelsesforløb, hvor du får et bredt og mangfoldigt kendskab til dit fagområde og organisationen. Vi sørger for, at du får et godt fundament for en videre karriere i et interessant miljø, og vi lægger vægt på, at du løbende udvikler dig fagligt og personligt.

Elerver på UC SYD foran Campus Haderslev

Vi uddanner elever inden for fire områder: 

  • Kontoruddannelse med speciale i offentlig administration 
  • Kontoruddannelse med speciale i økonomi 
  • IT-support  
  • Ejendomsservicetekniker

Om elevuddannelsen

Som elev ved UC SYD får du en uddannelse med veksling mellem praktik og skoleophold, og uddannelsen afsluttes med en prøve. På skoleopholdene lærer du relevant og opdateret viden inden for dit fag. I praktikken hos os oplæres du ud fra de praktikmål, der er for uddannelsen. Når du er færdigudlært, så er du klædt fagligt på til at tage det næste skridt ind i din fremtid. 

Du får tidligt i din uddannelse indflydelse og ansvar. Du har god mulighed for at få de udfordringer, som du selv søger, men der er altid hjælp at hente, når du har brug for det. 

UC SYD er et rigtig dejligt sted med gode kollegaer, et åbent miljø og masser af ansvar fra dag et. Man skal ikke sidde med de samme opgaver hver eneste dag eller alt det, som de andre ikke gider lave. Der er åbent for, at man kan få lov til at lære næsten alt. 

Anette, kontorelev med speciale i offentlig administration

Mentorordning

Du får tilknyttet en elevansvarlig, som er din mentor igennem hele din elevtid. Din mentor sørger for, at du får en god og tryg start, og I holder løbende evalueringssamtaler. Den daglige oplæring sker i samarbejde med de øvrige kollegaer fra afdelingen. 

Her er rigtig meget styr på det hele, fantastiske kolleger og et godt sammenhold. Vi kan joke og har samme humor, selvom der er stor aldersforskel. Ingen dage er ens, og jeg prøver lidt af det hele: en dør der knirker, lave låse og så vvs-opgaver, fordi jeg kommer med den baggrund og hurtigt kan fejlfinde. Man er stolt over at være her, og man får lyst til at gøre noget ekstra.

Marck, ejendomsserviceteknikerelev

Sammenhold

Du bliver en del af et godt elevfællesskab, når du vælger at blive elev hos UC SYD. Vi ved nemlig godt, at du lærer bedst, når du indgår i en god social sammenhæng. Vi har et elevnetværk, hvor alle elever mødes med vores elevkoordinator. Her taler vi om de ting, der rører sig i hverdagen, og vi har oplæg om aktuelle temaer. Vi lytter til hinanden, lærer af hinanden og hjælper hinanden. 

Man føler sig som en del af hverdagen og fællesskabet på lige fod med de andre. Det er rart, at vi har et elevnetværk. Vi deler vores erfaringer, og man ved, at der er andre elever, hvis man har brug for støtte.  Det er et stort sted, men uanset hvem man ringer til, får man et konstruktivt svar, og folk er positive. 

Lenette, kontorelev med speciale i økonomi

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte HR, hvis du har spørgsmål om at være elev ved UC SYD. Send os en mail på hr@ucsyd.dk

Læs mere om job og karriere

Medarbejdere sidder ved bord og snakker sammen

Job og karriere

Ledige stillinger

Se hvilke ledige stillinger, du lige nu kan søge hos UC SYD.
Job ved UC SYD

Job og karriere

Sådan rekrutterer vi

Bliv klogere på, hvad der sker, fra du sender din ansøgning, til du får besked, om stillingen er din.
Campus Esbjerg

Job og karriere

FAQ om UC SYD som arbejdsplads

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om UC SYD som arbejdsplads. Generelle spørgsmål Spørgsmål til jobansøgningen Spørgsmål om samtalen Spørgsmål til ansættelsen