Gå til hovedindhold
 • Uddannelse
 • Videreuddannelse og kurser
 • Forskning
 • Om UC SYD

Ledige stillinger

Skab en karriere ved UC SYD

Her kan du se de aktuelle ledige stillinger ved UC SYD.
Stillingerne skal søges via vores e-rekrutteringssystem. Klik på stillingsopslaget og følg proceduren.

Du kan også tilmelde dig UC SYD's jobagent. Og læse mere om job og karriere ved UC SYD.

Ledige chefstillinger

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger på chefniveau.

Ledige stillinger

 • Campus Esbjerg
  Vi leder efter en dygtig og engageret IT-supporter til at være en del af vores team og medvirke til at videre udvikle vores supportenhed. Som IT-supporter vil du spille en central rolle i fortsat at udvikle en effektiv og professionel supportstruktur, der skal støtte vores organisation og vores brugere.
 • Campus Esbjerg
  Vil du være med til at udvikle UC SYDs Økonomiafdeling? Motiveres du ved at se medarbejdere vokse og udvikle sig fagligt og personligt som mennesker og kollegaer?
 • Campus Haderslev
  Pr. 15. august, eller hurtigst muligt derefter, er der en stilling ledig som timelærer til undervisning i undervisningsfaget engelsk på læreruddannelsen i Haderslev.
 • Campus Esbjerg
  Vi leder efter vores nye IT-medarbejder til back end driftsopgaver, primært af Microsoft produkter og services, samt level 1 og 2 brugersupport.
  Stillingen er en kombinationsstilling, hvor du indgår i vores IT-Support af ansatte og studerende, og samtidig kan varetage driftsopgaver på primært Microsoft 365 produkter som Azure, Office 365, Teams, SharePoint mv i samarbejde med vores infrastruktur team.

Godt at vide

Ansættelsesprocedure

Hvis du har søgt en stilling ved UC SYD, vil ansættelsesudvalget læse ansøgningen og dit CV. Hvis de vurderer, du har det, som den opslåede stilling kræver, vil du blive indkaldt til en samtale. Når stillingen er besat, eller ansættelsesudvalget skønner at stillingen skal genopslås, bliver dette meddelt de ansøgere, der ikke har fået tilbudt stillingen.

Læs mere om, hvordan vi rekrutterer.

Uopfordrede ansøgninger

Det er ikke muligt at søge stillinger uopfordret. Som offentlig institution er UC SYD forpligtet til at opslå stillinger og kun ansøgere, der har søgt en specifik stilling, kan komme i betragtning til denne.

Læs mere om job og karriere

Job ved UC SYD

Job og karriere

Job ved UC SYD

Skab en karriere ved UC SYD som underviser, forsker, administrativ medarbejder eller noget helt fjerde.
Medarbejdere ved UC SYD

Job og karriere

Mød medarbejderne på UC SYD

Vi tror på, at UC SYD styrkes af, at der er plads til forskellighed. Her kan du møde fem af dine kommende kollegaer og høre, hvad de synes om UC SYD som arbejdsplads.
Campus Esbjerg

Job og karriere

FAQ om UC SYD som arbejdsplads

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om UC SYD som arbejdsplads. Generelle spørgsmål Spørgsmål til jobansøgningen Spørgsmål om samtalen Spørgsmål til ansættelsen